Behandelingen en prijslijst

Mooi door Claudia staat voor pure ontspanning, verzorging en aandacht. In een ontspannen sfeer vindt de behandeling plaats met natuurlijke en huidverbeteringsproducten van Puurr. Hieronder vindt u een overzicht van de behandelingen en uitleg van de behandelingen. Een beknopte prijslijst vindt u onderaan de pagina.

Gezichtsbehandeling Puur | € 41,00

Reiniging met konnyaku sponsjes, huidanalyse, dieptereiniging, vapozone, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, verzorgende crème afgestemd op uw huid.

 

Gezichtsbehandeling Puur Relax | € 48,50

Idem als gezichtsbehandeling Puur maar inclusief massage gelaat, decolleté en schouders, serum, Eye care serum. 

 

Puur zen ritueel | € 68,50

Rug scrub met chi sugar & oil scrub, zachte korte massage van de rug, met warme olie uit de chi kaars, reiniging van het gezicht met zachte foam mousse en konnyaku sponsjes, scrub van het gezicht en decolleté met de scrub booster met AHA en ARGAN onder stoom, onzuiverheden verwijderen, waxen wenkbrauwen, massage van het gezicht, decolleté en schouders met warme extra care oil met de geur van chi lotus cherry en een vleugje amandel, alginaat masker met hyaluron concentraat, warme compressen & lotion, eye care gel en verzorgende crème afgestemd op uw huid.

Puur aroma ritueel | € 72,00

Een heerlijke ontspannen behandeling waar de geuren van de gekozen aroma’s de hele behandeling terug komen. Hoofdhuid massage met rozenkwarts stenen. Reiniging met expert oil en aroma compositie afgestemd op uw huid. Scrub booster met scrub pads. Acid peel fruitzuur peeling met tijdens het inwerken een heerlijke massage van de oren met rozenkwarts stenen. Hyaluron concentraat. Kruiden stempel massage (lijnzaad/ lavendel). Massage gelaat, nek,schouders en decollete met warme aroma olie en rozenkwarts stenen. Leem masker met rozen hydrolaat en aroma compositie. Tijdens inwerken van het masker massage van de handen. Rozen hydrolaat, oxygen gel en een verzorgende creme afgestemd op uw huid. Indien gewenst wordt er ook een natuurlijke minerale foundation aangebracht.

 
Puur intense ritueel | € 64,00*

Los te boeken als behandeling of in kuur verband*. Zichtbaar verfijning van de lijntjes, mooiere huidstructuur en kleurtoon . Je huid krijgt een boost door de fruitzuren, dermaroller (met hyaluron concentraat) en alginaat masker.

Behandeling bestaat uit: reiniging van de huid, reiniging met konnyaku sponsjes, korte massage schouder nek en decolleté, scrub booster, acid peel fruitzuurpeeling, dermaroller met hyaluron concentraat, alginaat masker, en verzorgende crème afgestemd op uw huid. Bekijk het resultaat van deze behandeling op de Foto impressie pagina.

 

* € 64,00 per behandeling of  kuur van drie behandelingen inclusief een setje producten voor thuisgebruik. Hyaluron concentraat & Intense facial oil. Samen voor € 199,-. 

 
Spiritueel Lotus puur zen (zacht) | € 76,50

Laat je verrassen door de behandeling, gevuld met ontspannende momenten. Er wordt gebruik gemaakt van o.a. edelstenen, penselen en geuren. Een ruime keuze uit momenten van ontspanning gecombineerd met uitgebreide gelaatsverzorging.

Spiritueel Passie puur zen (pittig) | € 76,50
Laat je verrassen door de behandeling, gevuld met ontspannende momenten. Er wordt gebruik gemaakt van o.a. edelstenen, penselen en geuren. Een ruime keuze uit momenten van ontspanning gecombineerd met uitgebreide gelaatsverzorging.

Puur mama Ritueel | € 42,00

Dit ritueel is zeer geschikt voor vrouwen in blijde verwachting. Zie ook Puur genieten. Een speciale massage, liggend op de warmwaterzak met rustgevende oliën. Massage van de rug. I.c.m. gezichtsbehandeling speciaal aangepast voor de aanstaande mama € 76,50.

 

Puur young | € 31,00 (tot 21 jaar)

Reiniging, huidanalyse, dieptereiniging met stoom, masker, Verzorgende crème afgestemd op uw huid. Deze behandeling is ook mogelijk met epileren (+ € 5,-).

Puur biopeeling | € 69,50

Kuur van 3 x in 10 dgn € 199,50 incl. box met producten twv € 39,95.

Reiniging op maat met toevoeging van bio compositie, peptide tonic, bio peeling, compressen, oxygen gel, expert masker, organic tonic, fading serum, fading crème, protection crème.

Tijdens masker massage van de handen. Eventueel wenkbrauwen harsen + € 5,-.

De huid vernieuwen zonder deze te verdunnen, niks chemisch maar puur natuur. De peeling bestaat uit algen, zeewier en spongilla. De werkstoffen zijn zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals rosacea en acne. Daarnaast is de bio peeling een echte anti-ging behandeling. Voor meer informatie neem contact op met Mooi door Claudia.


Puur man 

Gezichtsbehandeling Puur Man | € 48,50

Reiniging met konnyaku sponsjes, huidanalyse, dieptereiniging, vapozone, onzuiverheden verwijderen, evt epileren, massage gelaat, decolleté en schouders, masker, Verzorgende crème afgestemd op uw huid, Eye care serum.

 

Puur hydra lijnzaad & lavendel | € 54,00

Reiniging gelaat, peeling met stoom, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen waxen, hyaluron concentraat, zachte massage gelaat met warme lijnzaad & lavendel stempels, crème masker, verzorgende crème afgestemd op uw huid, Puurr look minerale foundation. 

 

 

Magnesium flakes & pure magnesium olie voor thuisgebruik in de salon verkrijgbaar.

Deelbehandelingen

Losse ampul tijdens behandeling

extra verzorging afgestemd op uw huidtype

€ 6,-

Epileren/harsen wenkbrauwen

€ 13,50

Verven wenkbrauwen

Verven wimpers

€ 11,00 i.c.m. € 8,50

€ 12,00 i.c.m. € 10,00

Harsen kin/bovenlip

€ 9,00

Hand paraffine pakking

Paraffine is een zeer verzorgende en verzachtende pakking voor uw handen. Bewezen werkzaam bij: artritis, reuma, winterhanden en kloven. Voor onvoorziene drogen handen is paraffine een wellness.

€ 7,50

Alginaat intense lift of vitamine masker

Intense lift masker met natuurlijke Retinol (vitamine A) bevordert de cel vernieuwing en zorgt voor een mooie, gladde en glanzende stralende huid.

 

Vitamine masker is met vitamines voor beschermende werking en de extra Vitamine C  helpt het tegen gaan van radicale reacties en ondersteund zijn collagene werking. Daarnaast bevordert het de cel vernieuwing en zorgt voor een mooie glanzende stralende huid.

€ 8,00

Huidverbetering Acid peel treatment (fruitzuurbehandeling)

De acid peel haalt uw nieuwe huid tevoorschijn en maakt hem glad en stralend. Het is een methode om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen. Het stimuleert de dikte van de huid en het collageen gehalte. Om storende rimpeltjes en pigmentvlekjes te verzachten.

i.c.m. € 17,50

Derma behandeling

De dermaroller is speciaal om veroudering (rimpels en verslapping), littekens en een oneffen huidreliëf te behandelen en te verbeteren. Een dermaroller wordt gebruikt om uw huid dikker te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Dit is precies wat uw huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen. De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren. Naast de gestimuleerde collageenproductie helpt de dermaroller u ook met het beter gebruiken van uw huidverzorgingsproducten. De minuscule gaatjes die de dermaroller creëert tijdens de needling helpt bijvoorbeeld het Hyaluron Concentraat te absorberen tot diep in de huid. Waardoor deze nog meer resultaat zal geven. Een vollere en frissere huid !

i.c.m. € 17,50

Puur aroma rhassoul ritueel

Deze rugpakking is op basis van Rhassoul klei, Kaolin klei en Argan Olie. De olie is bijzonder rijk aan onverzadigde vetzuren en krachtige antioxidanten. De mix van zuivere Rhassoul klei en Kaolin klei heeft een sterke zuiverende werking op de huid. Door toevoeging van een natuurlijk scrubelement ontstaat een uniek product om de huid te scrubben, te voeden en te zuiveren.

€ 22,00 i.c.m. € 17,00

 
   

Massages

Ontspannende massage

€ 30,00 – 30 minuten

Hot stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam ‘hot stone’. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

€ 35,00 – 30 minuten

Puur genieten ritueel

Zeer ontspannende massage op het warm water kussen met bio essentiële oliën. Relief oil zorgt voor diepe ontspanning in de rug. Draining oil helpt vermoeidheid en eventuele vocht in benen en voeten te verminderen.

€ 42,00
I.c.m. een gezichtsbehandeling naar keuze € 37,00

Cupping massage gelaat (i.c.m. behandeling)
Cupping is een behandelmethode waarbij kunststof cups gebruikt worden om de huid vacuüm te zuigen. Door het vacuüm zuigen van de huid en het maken van trekkende bewegingen, wordt de bloedsomloop gestimuleerd. Daarnaast wordt de aanmaak van histamine en endorfine in gang gezet en zorgt het voor het snel afvoeren van afvalstoffen.

€ 14,50

Gezicht / schouder / nek massage

€ 24,50 – 20 minuten

Puur magnesium & lavendel massage rug of benen & voeten

€ 43,50

Chi massage en scrub van rug & benen achterkant

€ 39,50

Puur hydra lijnzaad & lavendel gezichtsmassage

i.c.m. € 12,00

Penseel massage van het gelaat (i.c.m. behandeling)

i.c.m. € 9,50